реклама

реклама

У дитячому спортивно-оздоровчому таборі «Юний моряк», розташованому біля села Свидівок Черкаського району, – третя зміна. Табір розташований на узбережжі Дніпра. Кожну зміну тут оздоровлюються близько 70 дітей віком від 8 до 16 років.

226341433_1337369209993179_4889740550818428188_n

Фахівці Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби області перевірили харчування дітей та дотримання протиепідемічних заходів у літньому таборі.

Табір працює у військово-спортивному спрямуванні. Тут діти відповідно до віку, крім участі у спортивних заходах, отримують навички і вміння тактичної та медичної підготовки. Заплановано багато змагань та ігор.

Наразі в таборі відпочивають, оздоровлюються, займаються улюбленими видами спорту, як-то боротьба та інші, 74 вихованці Черкаської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія». Організовують проведення оздоровлення, тренувань та спортивних змагань шість тренерів-викладачів, медичний працівник та інші технічні працівники табору.

Фахівці Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області відповідно до чинного санітарного законодавства проводять обов’язкові перед кожною зміною перевірки готовності заміських об’єктів оздоровлення до роботи, харчування дітей та дотримання протиепідемічних карантинних заходів. За результатами проведеної напередодні відкриття третьої зміни перевірки керівнику табору наданий припис щодо усунення недоліків та проведена перевірка його виконання.

Цього року у зв’язку з пандемією коронавірусної хвороби COVID-19 особлива увага приділяється суворому дотриманню санітарно-гігієнічних та протиепідемічних вимог під час організації та проведення оздоровлення дітей, відповідно до вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 08.06.2021 № 5 «Про затвердження протиепідемічних заходів у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Про це інформують у ГУ Держпродспоживслужби.

morak4  

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100