реклама

реклама

10 серпня 2021 року запрошуємо Вас взяти участь у заходах, з нагоди відкриття нового сервісного центру ГСЦ МВС №7144 у місті Корсунь-Шевченківський.

Відкриття сервісного центру відбудеться за участі першого заступника начальника Головного сервісного центру ГСЦ МВС Юрія Сергійовича Смольянінова, голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Олександровича Скічка, голови Черкаської обласної Ради Анатолія Вікторовича Підгорного, керівників органів місцевого самоврядування, а також відвідувачів сервісного центру ГСЦ МВС та представників засобів масової інформації.

Сервісний центр МВС – це новий рівень державного сервісу та якість обслуговування громадян. Він здійснюватиме комплекс заходів, пов’язаних з реєстрацією та перереєстрацією ТЗ, а також надаватиме послуги з видачі та обміну посвідчень водія, в тому числі міжнародного, допуску до перевезення небезпечних вантажів, видачі довідок про несудимість та інші затребувані державні послуги МВС.

Пріоритети роботи центру – зручність та комфорт громадян, сучасні технології, відкритий простір, клієнтоорієнтований персонал.

Початок заходів о 12:00.

Місце проведення: Черкаська область, місто Корсунь-Шевченківський, вулиця В. Сергієнка, 4а.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100