реклама
Sucurity Police

реклама

10 серпня 2021 року по обіді на перегоні Фундукліївка – Цибулеве регіональної філії «Одеська залізниця» група невідомих осіб створила загрозу безпеці руху приміського поїзда та скоєно вандальний напад на нього.

vikno_v

Випадок трапився під час руху поїзда №6505 сполученням Знам’янка – Т. Шевченка. Невідомими особами було здійснено накладання гумових шин та каміння на колію, а також розбито скло у дверях другого з хвоста вагона поїзда, повідомляє пресслужба Одеської залізниці.

На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав. Завдяки оперативним діям машиніста поїзда, наїзд на перешкоди вдалося попередити. На місце події було викликано місцевий відділ Нацполіції.

koliya_v

Працівники філії наголошують, що окрім збитків, котрі несе залізниця, страждають в першу чергу пасажири, адже пошкоджені вагони знімаються з руху для відновлення, що скорочує склад поїздів. А на відновлення зовнішнього виду рухомого складу потрібно витратити не лише гроші, але й чимало часу працівників, які задіяні в планових видах ремонту.

Одеська залізниця стурбована ситуацією, адже подібні втручання перешкоджають стабільній роботі залізниці, завдають значних матеріальних збитків, утворюють вкрай небезпечні умови роботи залізничного транспорту та загрожують ймовірністю виникнення аварійних ситуацій, що може призвести навіть до людських жертв.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Черкащанин 14.08.2021 13:26
Камінець міг цілком влучити якомусь пасажиру в голову та завдати дуже серйозних травм. Та й шини, незважаючи на значну масу поїзда - це теж дуже недобре. Сподіваюсь, утирків знайдуть та покарають, щоб наступного разу іншим дурні думки в голову не лізли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 sms 12.08.2021 10:05
тіктореки малолітні
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100