реклама
Sucurity Police

реклама

12 серпня в с. Сагунівка (Черкаська обл.) відбулася безкоштовна передача шиферу мешканцям, чиї будинки постраждали від буревію. Ініціатор надання допомоги – ТОВ «Краматорський шифер», учасник Асоціації «Українське хризотилове об’єднання».

Загалом постраждалі отримали 210 листів шиферу, цього вистачить на 400 кв.м. дахів (приблизно 30 будинків).

«На жаль, ніхто з нас не застрахований від стихійних лих. Коли негода позбавляє людей даху над головою, першим на допомогу завжди приходить шифер. За багато десятків років використання в Україні він зарекомендував себе як якісний, простий в монтажі та недорогий покрівельний матеріал. Не дарма шифером покрито 60% всіх українських будинків» - зазначив Петро Пожарко, виконавчий директор Асоціації «Українське хризотилове об’єднання».

IMG_20210812_113556

Шифер може прослужити понад 50 років. Поєднання міцності, стійкості до впливу температур і вогню, довговічності та простоти в обробці, доступності для масового споживача являють собою унікальну пропозицію на ринку – повноцінних аналогів продукції на основі хризотилового азбесту досі не існує. Деякі замінники хризотилових матеріалів можуть конкурувати в окремих областях, але жоден – у всій сукупності властивостей.

Відновити дахи своїх будинків, що постраждали від негоди або інших надзвичайних ситуацій, Асоціація «Українське хризотилове об'єднання» допомагає людям вже не вперше.

«Ми, як ніхто інший, розуміємо, наскільки шифер важливий для населення нашої країни та робимо все можливе для того, щоб допомогти людям відремонтувати будинки після руйнування» - наголосив Петро Пожарко.

Матеріал наданий Асоціацією

IMG_20210812_120043

Довідка: Асоціацію «Українське Хризотилове Об'єднання» було створено 24 лютого 2005 р. для координування діяльності українських підприємств та організацій, зацікавлених у виробництві та використанні хризотилового азбесту, матеріалів і виробів, що містять його, в контрольованих умовах. До складу Асоціації увійшли виробники, що використовують для виробництва виключно хризотил-азбест.

Асоціація займається вирішенням важливих для підприємств галузі проблем, пов’язаних з використанням хризотил-азбесту та матеріалів і виробів, що його містять. Крім того, Асоціація займається розробкою екологічно безпечних технологій виробництва, питаннями контрольованого використання азбесту, а також підвищення конкурентоспроможності підприємств галузі.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Сидоров. 14.08.2021 06:43
400 м у квадраті шиферу. .. гарно. Але ж вроді , я читав , шифер , асбестзаборонен і для застосування в Україні. Дуже вредний продукт.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Черкаський хризотилов 13.08.2021 23:10
І це в той час, коли в тій же Європі все що містить асбест доживає свого віку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100