реклама

реклама

Кнопку «Термінового виклику поліції» натиснула працівниця закладу, коли молодик, набравшись оковитої, чіплявся до персоналу та відвідувачів, погрожуючи фізичною розправою, на умовляння та зауваження реагував агресивно.

cherk

Про це повідомляє Управління поліції охорони в Черкаській області.

Подія сталася близько чотирнадцятої години в одному з барів на вулиці Дахнівській у Черкасах. На спрацювання «тривожки» оператором пульта централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області було негайно направлено наряд реагування.

Налякана адміністраторка закладу вказала на чоловіка, який під впливом «зеленого змія» поводив себе зухвало, грубо порушував публічну безпеку і порядок та провокував бійку з компанією відпочиваючих, супроводжуючи свої дії рясною лайкою, чим неабияк налякав оточуючих.

На зауваження поліцейських чоловік не реагував. Всього декілька секунд знадобилося правоохоронцям, щоб його вгамувати за допомогою кайданок. У ході перевірки встановлено особу правопорушника. Ним виявився житель одного з сіл Черкаського району 1987 року народження.

Горе-відвідувача доставлено до Черкаського РУП, де його діям буде надана правова кваліфікація з відповідними наслідками.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100