реклама
Sucurity Police

реклама

Реконструкція черкаського скверу "Юність", який розташований у Черкасах, завершена на 90 відсотків. Про це розповів директор комунального підприємства "Дирекція парків" Сергій Рубан, пише Суспільне.

0e196b7349d2d6fe

Оновлення об’єкту розпочали у березні минулого року, на це з бюджету міста спрямували 18 мільйонів гривень.

Виконроб Віталій розповів, що через тиждень ялівець та дерен прикрашатиме ландшафт скверу "Юність" та додав, що його бригада вже облаштувала фонтан, бесідки та виклала доріжки плиткою. Нині тривають завершальні роботи: встановлення поливу для рослин та дооблаштування сходинок, зазначив чоловік.

c5e836c36be87e34

Реконструкцію парку розпочали у березні 2020 року — тоді там прибрали лави, урни та вази. Сергій Рубан розповів, що довелося викорчувати та пересаджувати деякі дерева, а нині роботи на завершальному етапі:

"Реконструкція скверу добігає до свого завершення. По договору роботи мають бути завершені до кінця року, але підрядник іде з випередженим графіком, ми оцінюємо готовність 85-87 відсотків. У сквері будуть сучасні захисти від сонця, буде близько 40 лавочок, буде фонтан, озеленення, нові дерева з’являться, газон буде гарний, будуть усі умови для комфортного відпочинку у центрі міста".

Черкащанка Катерина разом із сином щодня прогулюються біля парку. На відкриття чекають із нетерпінням, адже нові локації в місті завжди цікаві:

"Дуже цікаво подивитися, тут може буде якийсь дитячий майданчик, або фонтан, звісно нам цікаво, щось новеньке в місті, особливо в центрі".

ed260feeb466df11

Пенсіонерка Валентина живе неподалік будівництва. Жінці хочеться побачити фінішний результат і милуватися не парканом, а фонтанами та газоном:

"Я живу ось на бульварі Шевченка, тому часто тут прогулююсь. У мене тут знайома на п'ятому поверсі живе, то вона тільки те й робить, що чекає, коли відкриється, щоб з вікна бачити не ці руїни".

b79998b40fed5562

Зі слів Сергія Рубана, роботи мають завершити до кінця серпня. Очільник Дирекції парків додав, що цьогоріч з’являться декілька сучасних дитячих майданчиків, зелені зони, відновить роботу Русалонька та каскад озер у Сосновому бору.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Halt! 26.08.2021 22:15
Дебільніших ліхтарів важко придумати. А хтось же затвердив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Мірошник 26.08.2021 19:39
І плитки побільше, аякже...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Юрій 26.08.2021 18:25
Хто придумав поставити ці ліхтарі?! Це ж жах!!! Наче стовпи в Освенцимі! На промзоні такого жаху не побачиш, а тут, в центрі міста ТАКЕ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Перед Новим роком 26.08.2021 09:56
відновить роботу Русалонька та каскад озер у Сосновому бору.

Знайшли кого питати,він же пам'ятник...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Рабочего уволить! 26.08.2021 09:04
Грубейшее нарушение ТБ, работа без спецодежды и спецобуви соответствующег о класса защиты, а также без очков и пылезащитной маски. Руководителю - поставить на вид. Зачем тогда его контора тратит колоссальные деньги на обеспечение своих работников спецодеждой и средствами индивидуальной защиты? Чтобы они в трусах и кроссовках фотосессии устраивали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100