реклама

реклама

27 серпня на Черкаській SUP-станції, що на пляжі «Митницький», відбудеться акустичний виступ відомого черкаського інді-рок гурту “Сонце в кишені”. Про це повідомляють організатори проєкту Сherkasy SUP Station Event’s – команди Dnipro SUP Team та Stone Rental.

-      Символічно, що в останню п’ятницю літа на Cherkasy SUP Station для черкасців зіграє гурт із теплою назвою та енергетикою – “Сонце в кишені”. Примітно, що хлопці відзначили на тижні восьмирічний ювілей і виступом у межах нашого проєкту згодилися “продовжити святкування” дня народження гурту, - зазначає співавторка проєкту Сherkasy SUP Station Event’s Анна Сакун.

сонце в кишені

Проєкт “Сherkasy SUP Station Event’s”, що протягом усього літа 2021 майже кожної п’ятниці організовувала для містян різні мистецькі івенти, добігає кінця. Так для поціновувачів душевних і музичних вечорів біля SUP-станції, окрім цього заходу, залишився лише один івент – 3 вересня. Тоді організують вечірку з майстер-класом із африканських танців від Тетяни Баранович.

Вхід на всі заходи проєкту – вільний. Івенти відбуваються за підтримки Департаменту освіти й гуманітарної політики ЧМР у межах проєкту “Cherkasy SUP Station Event’s”, що є переможцем конкурсу грантів у галузі культури у 2021 році.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100