реклама

реклама

10 млн грн. субвенції надійшло Черкасам з державного бюджету на ремонт плавального басейну КП «МСК «Дніпро».

image.php Про це під час засідання виконавчого комітету повідомив заступник директора департаменту фінансової політики Роман Жовнір, інформують у міськраді.

Кошти виділені згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України щодо розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію інфраструктурних проектів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери. Тож виникла необхідність внесення відповідних змін до бюджету Черкас, за що й проголосував виконком.

За 60 років роботи басейну капітального ремонту тут не проводили. Лише у 2019 році встановили сучасну систему вентиляції, рекуперації та кондиціювання повітря, також раніше робили поточний ремонт.

«Надходження коштів на ремонт басейну є чудовою новиною для міста. Це ще один крок до осучаснення спортивної інфраструктури і створення одних із кращих в Україні умов для розвитку спорту», - прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко.

«Тепер плануємо повністю відремонтувати басейн, зробити нову систему фільтрації води. Це дозволить значно покращити умови перебування у басейні для тих, хто займається плаванням у Черкасах», -  розповів директор КП «МСК «Дніпро» Юрій Гончаров.

Басейн на стадіоні за адресою вул. Смілянська, 78, є єдиним комунальним  у Черкасах. У ньому є 6 доріжок по 25 метрів.

IMG_8840

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 палка 15.09.2021 16:14
чи зремонтують?а от віддеребанять-це святе
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Антон 02.09.2021 06:36
Це наші з вами кошти, а не "держави".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100