реклама

реклама

У директорки радіокомпанії «На хвилях Корсуня», яка також є депутаткою Корсунь-Шевченківської міської ради Галини Добровольської прямо на сесії міськради вкрали диктофон.

5_main


Про це вона повідомила у фейсбуці.

За словами пані Добровольської, крадіжку було вчинено «віртуозно»: один відволікав, а другий крав.

«Декілька депутатів це точно бачили. Решта могли й не бачити, бо не всі ж стежать за рухом колег по сесійній залі... Хлопці розважаються. Безкарність їм розв'язала руки. Звісно, не вірю, що знайдуть. До того, як виявила пропажу – почула нині погрози на свою адресу, "подякувала" за фактаж, повідомила, що все зафіксувала, тож звернуся до поліції... Ну от довелося викликати поліцію на місце», – додала Галина Добровольська.

Обурення крадіжкою висловив голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко.

«Журналістка сама є депутатом міської ради, під час сесій сидить в залі, а диктофон кладе на стіл працівників міськради, щоб записувати виступи депутатів, – зазначив Сергій Антонович. – Галина Добровольська написала заяву до Національної поліції, наполягає на свідомому перешкоджанні журналістській діяльності. Радіостанції завдано відчутних матеріальних збитків».

НСЖУ вітає оперативне реагування поліції на звернення журналістки й закликає до оперативного і ефективного розслідування інциденту. Сергій Томіленко наголосив, що депутати міської ради мають відчувати відповідальність за довіру громадян, виборців та припинити ображати і принижувати місцевих журналістів.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 щука 01.09.2021 16:48
Дипутатка , та ще й журналістка. Не жалько. Дипутати не люди.

”Сидоров.”, тобі треба до лікаря.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Сидоров. 01.09.2021 15:39
Дипутатка , та ще й журналістка. Не жалько. Дипутати не люди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100