реклама

реклама

Комунальне підприємство «Черкасиелектротранс» успішно пройшло переакредитацію на навчання за спеціальністю «Водій тролейбуса» і за підтримки міського голови Анатолія Бондаренка готується набрати нову групу слухачів, пише Вичерпно

КП уже не перший рік самостійно готує кваліфікованих водіїв електротранспорту, проте у зв’язку зі зміною стандарту професійно-технічної освіти саме по цій спеціальності, мало знову акредитуватися у Регіональному сервісному центрі МВС у Черкаській області, розповіла у коментарі виданню методист навчального відділу Світлана Гриценко.

788

Незабаром «Черкасиелектротранс» навчатиме  нову групу за спеціальністю «Водій тролейбуса».

– Уже є охочі, люди самі до нас телефонують і питають про можливість здобути таку професію. Навчання відбувається повний робочий тиждень, такої форми як заочне навчання у нас немає, про що ми відразу попереджаємо. Протягом певного періоду ми працевлаштовуємо всіх наших слухачів, — додала Світлана Гриценко.

На сьогодні навчальний заклад «Комунальне підприємство «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради» має всі дозвільні документи на провадження освітньої діяльності. Загалом з 2017 року, відзначає керівник КП «ЧЕТС» Петро Кучер, наші викладачі підготували чимало професійних водіїв.

– Ми завжди говорили, що головна цінність нашого підприємства – це люди. Тому для нас було принципово самим готувати кваліфіковані кадри, які потім надаватимуть містянам якісні послуги з пасажирських перевезень, — зауважив Петро Семенович. – Під час навчання здобувачі освіти опановують не лише навики практичного водіння тролейбусом, а й отримують теоретичну підготовку з будови, охорони праці, правил дорожнього руху, адже на них лежить велика відповідальність якісно та безпечно довезти пасажирів до місця призначення. По закінченню навчання слухачі отримують посвідчення водія категорії «Т» та свідоцтво кваліфікованого робітника з професії «Водій тролейбуса» 3-го класу.

Також із отриманням ліцензії Міністерства освіти і науки на підприємстві стало можливим підвищувати кваліфікацію водіїв тролейбусів до 2 і 1 класів, чого довгий час не робили.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100