реклама

реклама

Черкаські поліцейські оголосили підозру чоловіку, який доводиться названим дідом травмованому хлопчику. Наразі вирішується питання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу, повідомила Суспільному речниця Нацполіції області Зоя Вовк.

Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі, розповіла речниця:

"В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що чоловік спостерігаючи поганий стан здоров'я хлопчика, не звернувся за професійною допомогою до закладів охорони здоров'я та самостійно надавав домедичну допомогу онукові".

Таким чином чоловік залишив дитину у небезпечному для його життя стані:

"При огляді дитини експерти виявили забійну рану голови, ймовірно — від падіння. Крім того, виявлено подряпини на кінцівках рук і ніг та інші тілесні ушкодження, механізм і локалізацію яких, буде визначено після проведення судово-медичної експертизи й надання до слідства висновку", — пояснила Зоя Вовк.

Слідчі Черкаського районного управління поліції, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, повідомили чоловіку про підозру за фактом залишення малолітньої дитини в небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки за частиною 3 статті 135 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Наразі розв'язувати питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

реклама

Коментарі  

 
-3 #1 речник Галактики 04.09.2021 10:03
Осталось ещё собакам пидозры вручить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100