реклама

реклама

Голуби, фазани, сови, - захоплення ректора ЧНУ, екс-голови Черкаської ОДА Олександра Черевка. Нещодавно він отримав пам’ятний кубок “За вагомий внесок у розвиток голубівництва” і медаль, повідомив сам Черевко у «Фейсбуці».

«Добре, коли людина має хобі. Захоплення наповнюють життя новим змістом. Одне з моїх захоплень – це птахи, зокрема, голуби, фазани, сови. Раніше розводив усі види сов, нині у мене живуть лише пугачі й сичі, більшість із них випускаю в дику природу. Ці загадкові птахи є символом мудрості, про них існує безліч легенд та міфів, а для українського козацтва вони є своєрідним оберегом і сакральним птахом, - пише ректор.

5555

«Ніколи не втрачаю нагоду поспілкуватися з тими, хто, як і я, любить птахів. Минулих вихідних побував на Всеукраїнській виставці голубів та різноманітних птахів і тварин, приуроченій до дня голубівників України та до 20-річчя Всеукраїнської асоціації голубівників. Дякую президенту асоціації Юрію Алєксєєву за дружбу, співпрацю та за почесні відзнаки – пам’ятний кубок «За вагомий внесок у розвиток голубівництва» і медаль», - пише Олександр Черевко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 МІСЦЕВИЙ 05.09.2021 14:48
Просто справжній рівень людини.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Символично. 05.09.2021 09:21
"Дело в том, что голубь — это одно из самых грязных животных на Земле. Он питается всем. Эту птицу можно увидеть в самых отвратительных местах, особенно там, где происходит гниение. На Западе голубя называют крылатой крысой. И это прозвище оправданно."(С)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100