реклама

реклама

За 3 хвилини депутати Смілянської міськради провели сесію і проголосували за відведення землі у центрі міста під ігровий майданчик.

2021-07-19-sesiya3

Про це повідомляє «Сміла.UA».

6 вересня відбулась 24-та позачергова сесія. Депутати оперативно зібрались, щоб проголосувати за єдине питання – про надання дозволу управлінню житлово-комунального господарства на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під розміщення ігрового майданчика на вул. Незалежності (біля Укрпошти).

Одностайно депутати дали дозвіл на розробку проєкту землеустрою для відведення земельної ділянки площею 0,1700 га для подальшої передачі її в постійне користування, з цільовим призначенням – земельні ділянки загального користування, які використовуються як внутрішньоквартальні проїзди, пішохідні зони.

У Смілі біля Укрпошти, за ініціативи голови облдержадміністрації Олександра Скічка, будується інклюзивне містечко за три мільйони гривень. Та й із міського бюджету Сміли довелося співфінансувати це будівництво. Вже виділили понад мільйон гривень, щоб зробити надійну підлогу, добудувати прилеглу інфраструктуру. У підсумку це має бути такий сучасний майданчик, якого ще не було в Черкаській області.

Кажуть, завершити будівництво майданчика планують до 18 вересня. Можливо, на урочисте відкриття завітає перша леді – Олена Зеленська. Але з нею ще ведуться переговори. Плани можуть змінюватись.

На завершення сесії депутати проголосували за ще одне питання – про надання Литвин З.М. земельних ділянок на вул. Івана Мазепи, 91 під домоволодінням у власність та в оренду.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100