реклама Делікат

Політична партія «Слуга Народу» затвердила кандидата на довибори до Верховної Ради на виборчому округу № 197 у Черкаській області. Таке рішення ухвалили на засіданні Політради партії.

2021-09-07 10.24.25

Учасники засідання одноголосно підтримали кандидатуру Віталія Войцехівського. До цього волонтери та активісти політсили зібрали на підтримку чинного керівника Золотоніської громади понад 20 тисяч підписів. Їх передали до Політради Черкаської обласної організації «Слуги Народу». А та, своєю чергою, рекомендувала розглянути кандидатуру.

За словами голови партії «Слуга Народу» Олександра Корнієнка,  досвід роботи Віталія Войцехівського буде корисним у його можливій роботі в парламентському Комітеті з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

«Мер Золотоноші – адепт децентралізації. Він вже проїхав всі громади та знає їх проблеми. Має конкретний план позитивних змін в регіоні, знає, чого очікують люди. Нам у комітеті не вистачає людини, яка займає посаду міського голови», – заявив Олександр Корнієнко.

Очільник Золотоноші Віталій Войцехівський зауважив, що як народний депутат зможе вирішуватиме проблеми свого регіону, з якими особисто стикався на посаді міського голови. Передусім, він планує працювати над продовженням реалізації на Черкащині інфраструктурних ініціатив Президента України з поліпшення стану доріг, капремонту медзакладів та дитсадків.

2021-09-07 10.24.31

Ще одне його завдання – запуск інвестиційних проєктів, які створюватимуть нові робочі місця в регіоні.

«Якщо збільшити кількість робочих місць, це буде додаткове надходження платежів. Ми розуміємо, що ПДФО – це основна стаття доходу місцевих бюджетів. Що для цього можна зробити і в Золотоноші, і на Черкащині – це створення індустріальних парків», - наголосив він.

Висловився він і за реалізацію туристичного потенціалу Черкащини.

«Варто створити туристичне кільце. В рамках цього кільця наш регіон може відвідувати більше 2 млн туристів на рік. Все це також стимулюватиме створення робочих місць», -  заявив Віталій Войцехівський.

Нагадаємо, що  під час місцевих виборів восени 2020 року золотонісці втретє обрали Віталія Войцехівського своїм головою. Йому віддали свої голоси понад 55% виборців.

2021-09-07 10.24.38

ЦВК призначила проміжні вибори народного депутата в одномандатному виборчому округу № 197 на 31 жовтня, адже в січні депутат від цього округу Олександр Скічко став головою Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Лейба 19.09.2021 21:14
По 197 округу ваще полная ж**а с кандидатами. В упор не вижу ни одного хоть потенциально полезного для страны. :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Максим 19.09.2021 17:54
:lol: За**ав в прямому сенсі Золотоношу,а потім з г***а зробив собі собі капітал,******* гроші з бюджету міста!
Тепер лізе,ну як лізе-пхають у В. Зраду.
Але депутат-це явище мимольотне.
За**анцем був ти-і залишишся!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Роза вітрів 07.09.2021 17:45
Кандидат вирізняється своєю твердою і непохитною послідовністю. Завжди був у перших рядах партії, яка приходила до влади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 В Черкасах 07.09.2021 16:24
Штаб Г.побіцяв мотивацію
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 иван иваныч 07.09.2021 13:09
геть зелених перевертнів слугам олігархів місце на смітнику історії ехайте на ******* родину дайте жить украинцам на своей земле
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100