Шестеро осіб постраждали під час учорашньої пожежі в студентському гуртожитку Уманського національного університету садівництва.

photo_2021-09-07_21-27-38

Про це повідомили в поліції Черкащини.

Подія сталося на вулиці Глібка. Встановлюються причини загоряння.

Поліцейські забезпечили евакуацію мешканців і вивели з приміщення майже тридцять неповнолітніх.

За попередньою інформацією, під час надзвичайної події постраждало шестеро осіб. Чотирьом неповнолітнім, які отруїлися чадним газом, медики надають допомогу в Уманській центральній лікарні. Двоє неповнолітніх травмувалися склом, коли під час займання на першому поверсі намагалися вибратися на вулицю через вікно.

Наразі відомості за даним фактом внесені до Єдиного обліку. Поліцейські продовжують забезпечувати охорону місця події та будівлі.

За інформацією ГУ ДСНС України в Черкаській області, 7 вересня близько 19:05 до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про пожежу в кімнаті на 1-му поверсі 4-поверхового гуртожитку Уманського університету садівництва. Пожежу локалізовано о 19:32, ліквідовано на площі 30 квадратних метрів о 19:45 силами 14-ї державної пожежно-рятувальної частини, та зведеного загону, рятувального відділення АРЗ СП. Всього 7 одиниць техніки, 27 осіб. Під час гасіння пожежі з гуртожитку врятовано 25 осіб. До Уманської міської лікарні госпіталізовано 1 особу з отруєнням продуктами горіння. Стан здоров’я задовільний. Причина пожежі - встановлюється.

photo_2021-09-07_21-27-37

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100