реклама

реклама

Олімпійський урок набирає обертів на Черкащині. Відділення НОК України в Черкаській області цьогоріч розширює коло закладів для проведення уроку. Тож цього тижня олімпійський осередок завітав до конно-спортивного клубу «Сван», що розташований на території Руськополянської ОТГ.

Олімпійські уроки допомагають залучати дітей та молодь до активного способу життя, надихати на розвиток та нові перемоги, набувати нових знань та корисних навичок.

IMG-4fd922b7fc6d2bf7220b15032fe03adf-V

Учасниками уроку під гаслом «Спорт – це круто» стали наймолодші вихованці конно-спортивного клубу, спілкування з ними провели тренери закладу. Вони розповіли про свій спортивний шлях, про необхідність вести активний та здоровий спосіб життя, шукати мотиватор, який змусить ставати кращим.

IMG-debde2eb1ead7c3ed59dcb732e661efe-V

Діти також мали змогу дізнатися більше про олімпійський рух та стати учасниками вікторини. Влаштували для них і веселі та активні естафети.

Усі отримали не лише заряд енергії й позитиву, але й пам’ятні медалі та олімпійські подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області.

Про це інформують в відділенні НОК

IMG-e78ddfd110ff12d3ffa3634d36a26213-V

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100