реклама

реклама

На початку нового навчального року співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області відвідали студентів Черкаського кооперативного економіко-правового фахового коледжу та провели профорієнтаційний захід.

Охоронці Феміди ознайомили молодь з місією Служби судової охорони, провели історичний екскурс з минулого до сьогодення Служби, детально розповіли про походження емблеми. Також молодь дізналася про правила перебування громадян в судових установах.

16.1

Із особливим захопленням на власному прикладі хлопці та дівчата поетапно ознайомилися з перевіркою, яка проводиться для відвідувачів суду, дізналися як за допомогою спеціального пристрою можна виявити металеві речі, заборонені до пронесення.

Під час заходу співробітники показали поетапність екіпірування відповідним спорядженням у випадку забезпечення безпеки учасників судового процесу та детально розповіли про функціональне призначення екіпіровки.

Окрему увагу співробітники приділили вимогам до кандидата на вакантну посаду у Службі. Розповіли якими якостями потрібно володіти, щоб вміти оперативно відреагувати на нештатну ситуацію та захистити себе і оточуючих від небезпеки.

Наприкінці зустрічі молодь мала можливість отримати відповіді на свої питання щодо професійного майбутнього та переконалася, що до вибору професії необхідно підходити ретельно та відповідально.

«Бажання вдосконалюватись має бути головним орієнтиром під час вибору майбутнього фаху. Не потрібно боятися, що зробите невірний вибір, слід лише виявити свої найкращі уміння та навики і впевнено йти до своєї мети», - побажали молоді співробітники Служби.

Подібні заходи стимулюють молодь свідомо обрати майбутній фах.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Зорро 11.09.2021 16:46
Реально з усіх нових, які бачиш про цю судову охорону, випливає висновок, що їхнім працівникам нема чим зайнятися, а з/п на високому рівні. Роблять вигляд зайнятості та необхідності для суспільства
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100