реклама

реклама

Олімпійські уроки тривають у різних закладах освіти та спорту. Цього тижня до проєкту долучився Артем Манько – майстер спорту міжнародного класу, дворазовий чемпіон світу з фехтування на шаблях, срібний призер Паралімпійських ігор у Токіо, з яких він щойно повернувся. Спортсмен завітав на урок до вихованців Черкаської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2, де він свого часу займався близько 6 років.

Тож юні фехтувальники мали змогу поспілкуватися з Артемом та поставити йому безліч запитань. Гість розповів юним спортсменам про себе, про свій спортивний шлях, про перемоги і часом невдачі. Він дав дітям чимало корисних порад, як варто працювати та тренуватися, як розпоряджатися часом, як дисциплінувати себе. І тоді кожен зможе досягти спортивних вершин.

241684807_1002641947188407_7098443952936943299_n

За словами тренерки Артема Манька, заслуженого тренера України, заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Людмили Шкалікової, учасникам зустрічі дуже сподобалося таке спілкування, брали в Артема автографи і фотографувалися з його медалями.

Такі олімпійські уроки надихають юних спортсменів на розвиток та нові перемоги.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100