реклама

реклама

14 вересня на сайті Черкаської міської ради з’явився проєкт рішення про надання дозволу на розроблення із землеустрою ділянки по провулку Медичний громадянці Валентині Одородько. Відповідно до документа, черкащанка може отримати 0,65 соток землі, у той же час у надані 0,35 соток їй відмовлено через невідповідність намірів житлової забудови актуалізованому генеральному плану міста.

медичний-768x603

Про це інформує «18000».

За інформацією видання, Одородько є тещою депутата Черкаської міської ради від фракції «ОПЗЖ» Ярослава Левицького. Одородько володіє спільно із дружиною Ярослава Левицького квартирою у місті Черкаси. У коментарі журналісту Левицький підтвердив, що Валентина Одородько є його родичкою, втім не сказав ким саме, зазначивши, що це «секрет».

Також депутат повідомив, що про відповідний проєкт рішення йому нічого невідомо.

Так само невідомо нічого про проєкт рішення і колезі Левицького по фракції Олегу Кашку. Зазначимо, що Одородько є у друзях у соціальних мережах як Левицького, так і у Кашка та час від часу коментує їхні світлини.

Водночас Кашко зазначив, що він вперше чує про Валентину Одородько. Депутат не зміг прокоментувати безпосередньо факт отримання земельної ділянки родичкою колеги, зазначивши, що все «має бути по закону» і відповідно до черги.

Зазначимо, що заяву на отримання земельної ділянки Одородько подала у червні 2021 року.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 нерозуміючий 15.09.2021 12:42
ПОЯСНЕННЯ просте.Мати Ярослава Левицького- бувша керівник департаменту ЧМР.тому і виник (невідомо звідки)"проєкт рішення про надання дозволу" тещі. Очевидячки у ЧМР нема роюоти
аніж задовільняти "блатні" звязки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Баба і Кіт 14.09.2021 21:31
ОПЗЖники же в 90-ті роки навчились "випадати на мороз"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Сидоров. 14.09.2021 19:02
Шановні , так це ж теща. Святе діло , не дати землю. Насолити тещі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100