реклама

реклама

Черкаським апеляційним судом за результатами перегляду справи за заявою Черкаської обласної прокуратури та Асоціації керівників шкіл міста Черкаси скасовано право власності громадянина на незаконне будівництво, зведене в прибережній захисній смузі на березі Кременчуцького водосховища р. Дніпро.

Прокуратура

Незважаючи на той факт, що земельна ділянка, на якій громадянином зведено будинок, з 1995 року перебуває у постійному користуванні Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, особа через суд визнала за собою право власності на двоповерхову споруду площею понад 100 кв. м.

Оскільки земельна ділянка, на якій розміщений об’єкт нерухомості фізичній особі у користування не передавалась, документи, які дають право виконувати будівельні роботи у матеріалах справи відсутні, Черкаською обласною прокуратурою та Асоціацією керівників шкіл м. Черкаси вказане рішення суду оскаржено в апеляційному порядку.

Судом апеляційної інстанції підтримано правову позицію прокурора, скасовано незаконне рішення суду першої інстанції та відмовлено у задоволенні позову про визнання права власності за громадянином на будинок для відпочинку.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 нерозуміючий 16.09.2021 17:39
По перше-ніхто не зкнесе бо такого не бувало. По друге- страшно уявити що буде як зачеплять ХОЧ ОДИН-одно або двоповерховий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Перехожий 16.09.2021 08:07
Там за такою схемою не один будинок стоїть. Вся каналізація в Дніпро йде. Пора б вже і владу вжити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Баба і Кіт 15.09.2021 22:22
Один будинок на пару сотень будинків на березі Дніпра - крапля в морі.
Перший причал, другий причал, Царське село, Робінзон, рибінспекція, Динамо, Хімік, дитяча база за Селеною, купа будинків між Селеною і Поплавком тощо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Сидоров. 15.09.2021 19:53
Дуже добре , що наводять лад у захисній смузі р. Дніпро. Роботи , непочатий край. Підказую. Отам в Дахнівці є таке місце , називається Царське село. Про нього люба собака знає, не тільки екоінспектори чи СБУ. Там тих незаконних хатів неміряно. За одним рипом наведеться порядок в десятках відкритих справ. От тільки тоді повірю, що зелені переймаються насправді порядком та виконанням Закону. А один незаконний будинок нехай засунуть собі , ну відомо куди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100