реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні, 17 вересня, 13-річного пацієнта з цирозом печінки транспортували гелікоптером із Черкас до столиці. У Києві дитину чекали лікарі «Охматдиту».

242193749_6145564638849212_4101401449007348428_n

Про це повідомляє пресслужба КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».

«Стан дитини був стабільний, але важкий. Було зрозуміло, що наземним шляхом буде набагато довше і небезпечніше для пацієнта. Тому виникла необхідність у його оперативному транспортуванні з залученням аеромобільної евакуації», – зазначив директор Центру Ігор Фесун.

Міністерством охорони здоров’я України разом з керівництвом КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги ЧОР» спершу скоординували роботу з організації транспортування. Надійшов виклик, який прийняв диспетчер оперативно-диспетчерського управління Центру. Далі – зв’язалися з диспетчером аеромобільної евакуації та все узгодили. У Черкасах бригада реанімобіля екстреної медичної допомоги у супроводі патрульних поліцейських доправили пацієнта до аеропорту, куди прибув гелікоптер. Надалі тяжкохворого хлопчика у супроводі бригади Київського обласного центру екстреної медичної допомоги транспортували до столиці.

Ця перша аеромедична евакуація у Черкасах – приклад скоординованої роботи Міністерства охорони здоров’я України, Центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкащини та Київщини, лікувальних закладів у Черкасах та столиці, а також поліції. Саме злагоджена робота усіх служб допомогла виконати поставлене завдання і доправити хлопчика до лікарні.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Сидоров. 17.09.2021 16:41
В Європах указане дійство звичайна річ, забирають побитих в автотрощах з траси і в лікарню. В газетах не хваляться. У нас це ще незвичайно , тому і пишуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Самшит 17.09.2021 15:13
:D показуха.хлопчика жаль.але цироз не лічиться гвинтокрилом та охмадитом.скільки коштів затратили ні в що
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100