реклама

реклама

1585347101_upravlinnja-derzhavnoji-migracijnoji-sluzhbi-ukrajini-v-luganskij-oblasti-informuye Христинівські міграційники примусово повертають додому 22-річну громадянку Держави Ізраїль. За протермінування дозволеного строку перебування в Україні вона сплатить штраф у 2550 грн відповідно до ст. 203 КУпАП.

Про це інформують в управлінні Державної міграційної служби в Черкаській області.

До країни громадянської належності повинна потрапити до 27 вересня, інакше їй загрожуватиме примусове видворення та заборона в’їзду в Україну.

Впродовж минулого тижня Уманським, Звенигородським, Золотоніським, Смілянським, Черкаським відділами, Придніпровським, Соснівським відділами у м. Черкаси, Жашківським, Катеринопільським, Монастирищенським, Христинівським секторами Управління ДМС у Черкаській області виявлено 24 порушника міграційного законодавства, з яких 11 – нелегальних мігрантів. Загалом на них накладено штрафів у розмірі 50 354 грн.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Каркар 21.09.2021 20:58
"протермінування ". Це ж треба було до такого слова додуматися. То її висилають за перебування в Україні понад дозволену кількість днів, за перебування в Україні після завершення дозволеного періоду перебування, чи за обзивання «строку перебування» різними словами (термінами)?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100