реклама
Sucurity Police

реклама

«Усі види діяльності, якими я займаюся, є прибутковими. Усі вони доповнюють один одного і взаємозалежні між собою», – так генеральний директор ТОВ «Жашківська кінно-спортивна школа» самовисуванець Валентин Ничипоренко через свою прес-службу відповів «Прочерку» на запитання, який вид діяльності приніс йому мільйони.

Нагадаємо, як повідомляв «Прочерк», Валентин Ничипоренко виявився найбагатшим кандидатом по Черкащині. Як йдеться у його декларації, поданій до ЦВК, Ничипоренко має має тридцять земельних ділянок загальною площею 336 тисяч 324 кв. метри, на його рахунку в банку лежать 39 мільйонів 949 тисяч гривень.

Цікаво, що не лише на перше запитання Валентин Ничипоренко відповів загальними фразами. Зокрема, з’ясувати, яким є головний вид його діяльності теж не вдалося. На це питання Валентин Ничипоренко відповів так:

– На даний момент головним видом діяльності для мене є виборча кампанія до Верховної Ради. Тому усі зусилля зараз спрямовані саме у цьому напрямку. До Верховної Ради йду для того, щоб не тільки я був заможний, але й інші люди у нашій країні. Хочу покращити умови життя простих людей, зокрема, саме на Черкащині, – повідомив через свою прес-службу Валентин Ничипоренко.

Власник конезаводу Валентин Ничипоренко - крайній праворуч

Власник конезаводу Валентин Ничипоренко - крайній праворуч


– Враховуючи, що далеко не всі кандидати готові світити свої статки, хотілося б дізнатися, чи не боїться Валентин Ничипоренко публічного осуду? Навіть нам на сайт приходили коментарі типу: «стільки має грошей, то для чого йде в Раду?..»

– Мені немає чого боятися або ховати. Усі задекларовані мною статки є офіційними, і за кожною задекларованою мною гривнею були сплачені податки до бюджету країни. Нехай бояться ті, хто дійсно приховує справжню картину своїх статків. У наш час стало стереотипом, що ті, хто рвуться до влади – рвуться, насамперед, до великих грошей. У моєму випадку це зовсім не так. Мета мого життя – не гроші і не процес їх накопичення. Метою свого існування вважаю перш за все покращити умови життя населення нашої країни.

«Прочерк» все-таки поцікавився, чи не боїться Валентин Ничипоренко критики з боку опонентів, які можуть зачепитись за тему його статків? У відповідь – знову лозунги.

– Якщо з боку своїх опонентів така моя заява і викличе осуд - нехай. Мені немає чого ховати від людей, заради яких я балотуюся в депутати і життя яких я хочу змінити на краще. А моїм опонентам повинно бути соромно від того, що не спроможні відкрито заявити про те, що мають вони за своїми плечима. У владі бідних людей не буває, але в Україні склалося, що майже кожен з них боїться сказати про це вголос. Це свідчення корумпованості політиків, – процитувала прес-служба Ничипоренка його слова.

Від редакції: Валентина Ничипоренка називають справжнім кандидатом від влади, проте офіційним кандидатом від Партії регіонів по виборчому округу №199 є начальник теруправління МНС області Віктор Гвоздь.

реклама

Коментарі  

 
+5 #9 ostap 20.08.2012 16:04
Далося йому те покращення, як мантра прямо! Ми вже "стабільності" досягли, годі. Хай краще розкаже, чому персонал кінного заводу ганяють на автобусах акціїї опозиції зривати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 Ксюшка 20.08.2012 09:42
нет ну хорошо у него команда работает!хороши е ответы подготовили и он умничка выучил даже их))))))))))))) ))))) 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Василь 20.08.2012 09:13
Цитую Крук:
І що? сам відповідав на питання? :eek:


сам задав і відповідав, прям як Володимир Ілліч Ульянонов. Завтра він заявить, що буде боритися з буржуями, капіталістами і меншовиками. Б..ЛО повірить :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 гол 20.08.2012 09:00
Гроші + адмінресурс + горілка + хамство = депутатсво? Чи зможе Толя Бондаренко зупинити цей бульдозер на кінній тязі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Крук 20.08.2012 07:40
І що? сам відповідав на питання? :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Nikotin 19.08.2012 22:42
Оце він видав, всі заможні, на всих земельки не хватить, якщо кожен 33 гектари хапне
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Гоп - стоп 19.08.2012 18:14
Вчора був на екскурсії на Жашківському кінному заводі. Ничипоренко заявив, що його статки складають 120 млн. грн. ...горілку під назвою "Українка" наливали! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Re 19.08.2012 17:46
((((До Верховної Ради йду для того, щоб не тільки я був заможний, але й інші люди у нашій країні. Хочу покращити умови життя простих людей)))))

Смешно читать, все хотят улучшить жизнь народу.. :lol: :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Правдоруб 19.08.2012 11:35
А почему его не спросили в какой такой фракции он станет кнопкодавом не в ПР случайно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100