реклама

реклама

Представник рятувальної організації Великобританії та Всесвітньої Організації рятувальників Джейсон Халл для співробітників Головного управління ДСНС України у Черкаській області провів майстер-клас по ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод.

Зокрема, було продемонстровано надання домедичної допомоги потерпілому під час ДТП та відпрацювання спільних алгоритмів з рятувальниками та медичною службою ДСНС. Водночас, закордонний гість ознайомився із пожежною технікою та обладнанням черкаських вогнеборців, а також специфікою реагування на різного роду надзвичайні ситуації.

IMG_7255

Крім цього, Джейсон Халл завітав до учнів Черкаської міської гімназії №9, де в ігровій формі розповів як потрібно себе вести у разі виникнення пожежі.
Водночас, фахівці ДСНС нагадали дітлахам основні правила безпеки життєдіяльності у побуті та під час відпочинку і навчання. Далі вогнеборці ознайомили учнів з пожежною та рятувальною спецтехнікою, а також обладнанням бійців ДСНС. Крім позитивних емоцій, на згадку про зустріч дітлахи отримали від рятувальників тематичні подарунки.

По завершенню візиту на Черкащину Джейсон Халл висловив слова вдячності за гостинність.

Про це інформує прес-служба ДСНС


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100