реклама

реклама

Зі слів секретаря міської ради Юрія Студанса стало відомо, що робота по підготовці до опалювального сезону таки ведеться. І він має розпочатися вчасно, ніяких проблем немає. Боргів теж, пише smila-ua.

6ead0bf5478fc6a4c048d147944cd0dc_preview_w440_h290

Юрій Іварович повідомив, що Сміла навіть заплатила за газ наперед, адже у бюджеті з’явилися кошти з тих, які юристи відсудили у НАК Нафтогаз за несправедливо повішений борг на наше місто. Відбулися взаємозаліки. Робота ведеться. Міський голова постійно їздить у Київ і в Черкаси та вирішує питання з проведенням опалювального сезону, цінами на газ та ін.

КП «Смілакомунтеплоенерго» готове до опалювального сезону на 90%. Міський голова дасть прес-конференцію з цього питання ближче до початку опалювального сезону.

Тим часом ще весною був створений оперативний штаб із підготовки до опалювального сезону. Тоді обіцяли, що штаб засідатиме двічі на місяць, про всі засідання інформуватимуть.

Проте ми не отримали жодної інформації про роботу цього штабу. Заступник міського голови з питань ЖКГ суворо тримає в таємниці всі ці питання.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100