реклама

реклама

Експертизи у справі загибелі семирічного хлопчика в Черкасах, за яким наглядали його нерідні бабуся та дідусь, все ще тривають.

1632730676-472

Про це повідомила речниця Черкаської обласної прокуратури  Світлана Андрейченко, пише  Zmi.ck.ua.

"Ця справа контролюється керівництвом прокуратури щодня. На сьогодні вже завершено три експертизи, ще кілька - тривають, після одержання висновків про результати експертних досліджень та нові дані слідства будемо обов’язково повідомляти. Наразі також вирішується питання про призначення ще ряду експертиз", - зауважила вона.

Нагадаємо, 24 серпня до реанімаційного відділення Черкаської обласної дитячої лікарні доставили хлопчика 2014 року народження. Дитину госпіталізували з тілесними ушкодженнями. Жінка, яка гляділа дитину, викликала «швидку» лише за декілька днів після інциденту. Хлопчик помер у лікарні так і не прийшовши до тями.

Поліція відкрила два кримінальні провадження за фактом травмування 7-річної дитини. Соснівський районний суд міста Черкаси обрав запобіжний захід Вікторії Лясовій — жінці, яка недогледіла за семирічним хлопчиком. Її затримано на 60 діб. Юрію Лясову, прийомному «діду» скаліченої дитини, також обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави терміном 60 діб. Їм інкримінують залишення неповнолітньої дитини у небезпеці. Та громадськість переконана — над дитиною знущалися.

Прийомний батько травмованого хлопчика запевняє, що над дитиною ніхто не знущався, а всі отримані травми — нещасний випадок.

Нещодавно бабуся намагалась оскаржити рішення суду. Однак апеляційний суд залишив його без змін. Засідання щодо обрання запобіжного заходу та його оскарження відбувалися у закритому режимі, журналістів не допустили.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 МІСЦЕВИЙ 27.09.2021 19:38
Тілесні ушкодження НІКИМ не пояснені.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Каркар 27.09.2021 15:08
Потримають, поки народ забуде, і тихо випустять. Дуже здивуюся, якщо буде їй покарання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100