реклама

реклама

Черкащина отримала унікальний шанс стати пілотним хабом з сучасного управління відходами. Такий попередній підсумок робочої зустрічі у будинку рад представників ОДА, обласної ради та міських голів Черкас, Сміли та інших ОТГ.

Про це повідомляє у фейсбуці депутат Черкаської облради Роман Сущенко.

Представники ТОВ Eco Baltia vide після узгодження з представниками українського уряду визначилися з місцем реалізації амбітного проекту з сортування, зберігання переробки та утилізації сміття. Це Черкаська область, яка володіє необхідним потенціалом та зручним географічним розташуванням. Проект матиме співфінансування з боку ЄБРР, державного та міських бюджетів.

«Крім того, завдяки досвіду та можливостям компанії PET Baltija до проекту з переробки пластику можуть бути залучені такі гігантські компанії, як Coca Cola та Pepsi ТОВ Eco Baltia vide маю унікальний досвід сортування твердих відходів. Простий показник - лише 15% сміття після сортування відправляється на зберігання та утилізацію. Компанія оперує капіталом у €70 млн. І готова поділитися своїм досвідом з Черкащиною. Представники ТОВ Eco Baltia vide готові не лише підказати як збирати, сортувати, зберігати та утилізувати сміття, а й навчити мислити по-новому, екологічно та продумано», – пише Роман Сущенко.

Черкаська область на сьогодні має близько 400 звалищ сміття і потребує мінімум 4-х заводів з переробки сміття.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 юра 29.09.2021 08:37
Во всем цивилизованном мире мусор это ценный ресурс за доступ к которому компании конкурируют между собой и только дикари в центре Европы закапывают его в лесу, а за вывоз берут деньги :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Андрій 28.09.2021 21:27
Може тоді будемо викидати сміття де заманеться і зробимо всю область звалищем? Однак все до того йде. Принаймні сміття буде нашим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 МІСЦЕВИЙ 28.09.2021 15:18
Щоб знайти в Україні місце під основний смітник треба знайти найлінивіших і найдурніших керівників міста та області. СУДЯЧИ З ДОПИСУ-це проясняється.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Хорошо бы 28.09.2021 13:12
Здесь ещё и всеукраинский пилотный хаб по курячому навозу организовать. Управление навозом, очень прибыльным дєлом может стать для керманычей. Озолотиться местные золотари смогут опять же не по децки. Ссан Ссанычь будут только "За!", всеми своими концовками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Крутое пике 28.09.2021 12:45
Это нормально. Нигде кроме, как в черкасском руководстве, так много пелотных-хабов, пелотных-хабалок, а также корабельных сосен. Теперь весь мусор, а не только львовский, будут сюда свозить и управлять его сохранением. Предлагаю назвать будущую акцию - "Все мусора в лагерь к нам".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100