реклама

реклама

Тариф на тепло для населення не здорожчає. Бюджетним та іншим установам вартість послуги з теплопостачання затверджена згідно чинного законодавства, проте залишиться фіксованою протягом опалювального сезону. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет.

image
 
Рішення підтримали шість із присутніх заступників міського голови. Утрималась одна із заступниць, попередньо мотивувавши свою позицію політичною доцільністю.

Директор КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась, коментуючи дане рішення, зауважує, що при розгляді подібних питань необхідно відкидати політичні складові, партійні вказівки з Києва, а приймати рішення на користь кожного жителя черкаської громади.

– Не розумію позиції заступниці міського голови, яка до того ж є куратором закладів загальної середньої освіти та не голосує за встановлення тарифів для закладів освіти й залишення без змін тарифу для населення, – говорить Павло Карась. – Такі дії посадової особи можуть погано відобразитися на господарських справах міста, бо вони фактично ставлять під загрозу опалювальний сезон у закладах освіти.

На переконання Павла Карася, ухвалене рішення – абсолютно збалансоване й виважене, йому передував підписаний на державному рівні меморандум.

– Не голосувати за це рішення – безвідповідально, – підкреслює Павло Миколайович. – Ми всі маємо керуватися, перш за все, інтересами територіальної громади й дбати про добробут нашого міста.

Про це пише прес-служба міськради

реклама

Коментарі  

 
+5 #7 Короп 06.10.2021 16:46
Компенсація цін на опалення з міського бюджету для населення означає, що бідні будуть платити за багатих. Схема Януковича-дикий популізм
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Микола 06.10.2021 16:42
Почалася пора наперсточників. :P три ціни на газ-чиста афера, яку припинив Яценюк ціною втрати посади. На такі дії аферисти Залізяки не здатні..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Цена вопроса 06.10.2021 15:06
Всегда легко меняет твёрдые убеждения и партийность.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Зінченко 06.10.2021 13:44
..а ви поцікавтеся по якій ціні пропонується газ для опалення підприємствя. а також і для виробничих потреб на жовтень місяць і порівняйте з ціною жовтня 2020року......шок, шок, шок....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Мойша 06.10.2021 10:26
- при розгляді подібних питань необхідно відкидати політичні складові, партійні вказівки з Києва (Карась)
На практиці бачимо, що без "партійної вказівки" не обійшлося. Чи можливо громаді наснилося про недавне рішення виконкому про підняття цін на опалення і панічні наради на ЧТКЕ?

– Ми всі маємо керуватися, перш за все, інтересами територіальної громади й дбати про добробут нашого міста (Карась)
Питання, чому в такому разі у минулому році, коли ціна на газ рекордно впала, всі інші області та міста знижували тариф на опалення, а черкащани продовжували платити по ціні яка була ще до падіння.

Памятаєте?
АМКУ вимагає знизити ціни на опалення і гарячу воду через здешевшання газу
19 січня 2020, 11:03 Новини Черкас та області / Черкаські новини

А що Черкаси? За даними, що є в департаменті ЖКК виконкому, ані ТЕЦ, ані “Черкаситеплоко муненерго” не подали документів на зниження тарифу за тепло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Сидоров. 06.10.2021 10:12
Щось , якось пан Карась з днів 10 тому вроді казав про інше. Щось трапилось? Зазвичай на зміну поглядів у нас в країні грає фактор відкату. Не хотілося би , щоб у державного чиновника так було.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 Сергій 06.10.2021 08:50
А ще кілька днів тому Карась співав зворотнє
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100