реклама

реклама Делікат

реклама

У приміщенні клубу Черкаської виправної колонії №62 відбувся ІІ етап конкурсу «Міс пенітенціарна служба України-2012», повідомляють у прес-службі установи. Цього року за право представити Черкащину на головному конкурсі в столиці боролись аж 18 учасниць – по три красуні від кожної установи виконання покарань, слідчого ізолятора, кримінально-виконавчої інспекції та управління.

Відкрив конкурс вступним словом начальник управління ДПтС України в Черкаській області Анатолій Грищенко, побажавши учасницям вдалого виступу та чесної конкуренції.

– Беззаперечний факт, що українки – найкрасивіші жінки світу! – зауважив він. – А оскільки зараз ми знаходимось практично у самому серці України, в її центрі, на черкаській землі, то можна й не сумніватись у тому, що кожна з учасниць конкурсу варта титулу «Міс». Тож робота журі сьогодні буде непростою, адже обрати потрібно лише одну красуню.

Конкурс пройшов у три етапи: «Дефіле у парадній формі», «Візитна картка» та «Дефіле у вечірній сукні». Корону «Міс пенітенціарна служба» приміряла 24-річний інспектор Придніпровського районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції Черкаської області Марина Єлейник, яка в жовтні боротиметься за звання найкрасивішої представниці пенітенціарної служби країни.

Титул «Першої віце-міс пенітенціарної служби Черкащини» виборола старший інспектор Соснівського районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції Черкаської області Марина Босенко. Титул «Міс глядацьких симпатій» отримала молодший інспектор відділу нагляду і безпеки Черкаської виправної колонії №62 Альона Андрієнко.

Кожна з учасниць отримала на згадку статуетку крилатої богині перемоги Ніки, а трьом володаркам титулів начальник управління вручив пам’ятні дипломи, традиційні діадеми та подарунки.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 А что? 22.08.2012 14:02
Да нет, смахивает на Параску в молодости
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 Василь 22.08.2012 09:20
дуже актуально ПРочерк, браво :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Урка 22.08.2012 08:28
На Марченко смахивает."Мисс тюремщица"...Креативненько, базару нет.Лучше бы для тех,марух, шо за колючкой праздник какой- нибудь устроили.Типа утренник-" Солнце всходит и заходит"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100