реклама

реклама

У п’ятницю, 8 жовтня, в Черкасах відбувся фінал «Кубку міського голови – ЛНЗ». За головний трофей футбольного турніру змагалися «Команда Бондаренка» та «Карбон». Спершу гра закінчилася з рахунком 1:1. Опісля була серія пенальті і перемогла таки «Команда Бондаренка».

78

Боротьбу за третє й четверте місце турніру вели гравці «Енергії» та «Гарантбуд – 2020». Перемогла команда «Гарантбуд-2020», яка з рахунком 4:0 обіграла команду «Енергія».

Всього в турнірі брали участь 12 команд, майже всі черкаські, лиш одна команда зі Слободи.

Команди грали на спортивному майданчику 34-ої школи (вул. Гагаріна, 91).

81

– Назву цей кубок міського голови вже традиційним. Змагання проходили декілька тижнів. Команди змагалися тільки на цьому полі, бо тут зробили і якісне штучне покриття, і освітлення, а оскільки люди сходили грати у будні ввечері після роботи, то освітлення якраз грало свою роль. Торік перемогла команда «Карбон», а сьогодні, як бачимо, після серії пенальті Команда Бондаренка. До речі, в цій команді був екс-нападник збірної України Олександр Ковпак, що доводить, що грати можна і в старшому віці. Запрошені і заявлені були у грі і гравці, що раніше грали в «Динамо» та в Збірній України Олександр Алієв та Артем Мілевський. Екс-футболісти мали виступати за команду «Карбон», але вони через певні обставини зіграти не змогли, але приїжджали до нас і всі могли взяти автограф, – розповів начальник відділу фізичної культури і спорту Черкаської міськради Павло Скворцов.


Подарунки отримали всі команди.

Переможець отримав великий унікальний кубок, але він перехідний, щоб найкраща команда рік його в себе тримала. Також визначаються дві ліги – золота і срібна. А ще визначали кращих гравців, які отримували статуетку і подарунки від міського голови.

Під час гри пристрасті були настільки гарячими, що не обійшлося і без травм, один футболіст після зіткнення з іншим гравцем поїхав лікувати поламаний ніс в лікарню. Багато присутніх глядачів підтримали його.

Все ж після серії пенальті і визначення переможців пристрасті стихли.

– Лише в фіналі ми пропустили один гол, але до цього не пропускали. Я вдячний своїм хлопцям! Вони були найкращі, тому, вважаю, що перемогли заслужено. І гравці в нас були зіркові, які багато де повигравали. Але є істина, що не зірки грають у футбол, а спортсмени, насамперед команда. Тому так і сталося. Все ж попри початкову нчию, після серії пенальті ми перемогли! – радіє тренер «Команди Бондаренка» Андрій Фощій.

79

Заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна розповіла, що “Кубок міського голови” відбувається в місті вже вдруге.

- Ті емоції, які відчували учасники та вболівальники під час матчу, показують, що подібні заходи дійсно гуртують людей та є дуже необхідними. Дякую всім командам, які мужньо боролися та змагалися протягом двох тижнів, змушували черкащан хвилюватися та щиро вболівати. Ці змагання зробили неабиякий вклад у розвиток спорту в Черкасах, - говорить Анастасія Чубіна.


реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Степанич 10.10.2021 00:32
Ну навіщо блокувати слово " лисого"? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Степанич 09.10.2021 14:09
Прийде новий мер - буде новий турнір :lol:
А про ... забудуть, як про комара-одноденку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100