реклама

реклама

photo_2021-10-08_18-02-59 8 жовтня о 15:00 після важкої хвороби помер клірик Черкаської єпархії, настоятель і будівничий храму Свт. Миколая с.Васютинці Чорнобаївського благочиння, митрофорний протоієрей В’ячеслав Іванович Спасіченко.

Про це повідомили у Черкаській єпархії УПЦ (МП).

Народився майбутній священик 6 березня 1975 року у селянській родині села Шпитьки Київської області. 13 липня 1994 року рукопокладений у сан священика єпископом Черкаським і Канівським Софронієм. Від 15 серпня 1994 року до дня своєї смерті прослужив священиком у храмі с.Васютинців.

За час служіння стараннями отця В’ячеслава у Васютинцях збудовано новий, величний храм. У пам’яті своєї пастви протоієрей В’ячеслав був і залишиться ревним, невтомним пастирем на ниві Христовій.

З благословіння митрополита Черкаського і Канівського Феодосія, Божественну літургію, та чин відспівування у Миколаївському храмі села Васютинці у понеділок 11 жовтня очолить вікарій Черкаської єпархії архієпископ Золотоніський Іоанн.

Початок Божественної літургії о 8:00, після якої зразу відбудеться чин погребіння. Поховано отця В’ячеслава буде на сільському кладовищі у Васютинцях.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100