реклама
Sucurity Police

реклама

У Грушківському лісництві Кам`янського держлісгоспу відбулася Всеукраїнська акція «Створюємо ліси разом» в рамках програми Президента «Зелена країна».

DSC_0416

Цьогоріч акція об’єднала навколо хорошої справи різних за віком, професією і навіть національністю людей.

«До садіння лісу долучилися лікарі, підприємці, науковці, які взяли з собою дітей та внуків. Більшість з них за доброю традицією  приїжджають до нас висаджувати ліс вже протягом десятиріччя, тож інструктажів не потребують.  А от «родзинкою» цьогорічного заходу є те, що долучилися до акції громадяни Німеччина та Ірландії», – розповідає лісничий Грушківського лісництва Сергій Могила.

Учасники акції добре попрацювали і усі разом висадили 1000 дубів із закритою кореневою системою.

DSC_0335

Загалом же заходи в рамках акції «Створюємо ліси разом» тривають до 30 листопада. На спеціальному сайті, який доступний за посиланням https://zelenakraina.gov.ua/, кожна людина може відслідкувати хід садіння лісу в усіх регіонах нашої держави.

Пресслужба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Гек 12.10.2021 19:57
Люди ліс садять, лісники крадуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Не повезло іноземцям 12.10.2021 15:00
От би ще запросити їх до участі в трудовому семестрі на копанні та вибиранні картоплів, а також такому ж копанні вручну, з чисткою, цукрових буряків. Ото було б вражень та розмов після повернення, як вони завдяки машині часу побували в позаминулому столітті. Хоча й за ручну посадку дерев буде що згадувати та й дітям з внуками розповідати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100