реклама

реклама

У місті Львів з 5 по 9 жовтня проходили Всеукраїнські спортивні ігри серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти „Козацька наснага“.

Позмагатися за головні призи заходу приїхали з усіх куточків України. Учасники брали участь у 8 видах програми: боротьба на поясах, піднімання гирі, підтягування у висі на перекладині, герць козацьких джур, втеча полоненого, метання довбні, піднімання козака, сильніша рука та перетягування канату.

До складу збірної команди Черкаської області увійшли учні державного навчального закладу „Черкаський професійний ліцей“ та державного навчального закладу „Канівське вище професійне училище“.

зображення_viber_2021-10-07_18-11-38-070

Приємно відзначити, що наша збірна команда від Черкаської області на чолі з керівниками фізичного виховання державного навчального закладу „Черкаський  професійний ліцей“  Літовченко Мариною Петрівною та державного навчального закладу „Канівське вище професійне училище“ Луцик Наталією Григорівною, посіла II місце у Всеукраїнських спортивних іграх серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти „Козацька наснага“.

Про це повідомляє Черкаське обласне відділення (філія) Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100