реклама

реклама

7 призових місць здобули вихованці ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР у Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Юні митці закладу: Мілана Данільченко, Дарина Олексюк, Єлізавєта Оцвей, Анастасія Макаренко, Владислава Пріхно, Марія Кутова та Артем Сутула нагороджені Дипломами Українського державного центру позашкільної освіти.

Казковий віночок_Данільченко Мілана_Черкаська

Цьогоріч на розгляд суддівської колегії Конкурсу було подано 1623 вироби дитячого мистецтва із усіх областей України у двох вікових категоріях. Творчий захід проводиться щорічно з метою підведення підсумків роботи гуртків, творчих об’єднань декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів, залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного у навколишньому середовищі і у своєму житті, пробудження у дітей та молоді поваги до національної культурної спадщини.

Колядники_Сутула Артем_Черкаська

Вітаємо талановитих вихованок Багатопрофільного молодіжного центру та їхніх керівників, Вікторію Кулак, Галину Тимошенко та Лідію Чернюк, із черговою перемогою на високому рівні!

Кінь_Кутова Марія_Черкаська

Ромашки_Данільченко Мілана_Черкаська  

Про це повідомляє Багатопрофільний молодіжний центр.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100