реклама

реклама

Жительці с. Тарнава Юрченко Олені Порфирівні виповнилося 105 років. Зі словами привітань, квітами, подарунками до ювілярки завітали голова Монастирищенської громади Олександр Тищенко, голова організації ветеранів війни та праці Василь Мамалига та помічник міського голови в с. Тарнава Діана Видаєва.

6b557ce72823eeb538c35be8e10acc40

Про це повідомили у Монастирищенській міській раді.

Гості привітали найстаршу жительку громади зі 105-тим днем народження та побажали сили і наснаги для подальших життєвих років. Теплі, щирі слова вітань та найкращі побажання висловив Олександр Михайлович зазначивши, що життєвий шлях Олени Порфирівни є прикладом мужності та незламності для молодого покоління.

Також за дорученням міського голови Олександра Тищенка довгожительці привезли дрова, щоб вона могла гідно в теплі та комфорті перезимувати.

Олена Порфирівна народилася 10 жовтня 1916 року в с. Аврамівка, але так склалося життя, що з мамою їй довелося переїхати в Тарнаву, де з юних років живе і дотепер.

На долю жінки випало чимало життєвих випробувань: голодомори, війна, відновлення країни з руїн. Все життя жінка віддала тяжкій праці на землі, уже з 10 років сапала в колгоспі буряки.

Від першого шлюбу народила двох синів - Петра (1939 р.н.) та Миколу (1941 р.н.), від другого – доньку Любов (1947 р.н.). Ювілярка дочекалася 9 внуків, 10 правнуків та 6 праправнуків.

Попри свій поважний вік, бабуся має хороший зір, але проблеми зі слухом. Ще літом сама пересувалася по будинку та у дворі, але останнім часом здоров’я трохи почало підводити, тож впоратися з усіма справами Олені Юрченко допомагає онук Василь, який живе поряд.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Власть стебётся 14.10.2021 09:33
Над всеми, в меру своей бестолковости. Забыли ножовку, сокыру и ночвы подарить, чтобы было чем бабульке пилить, рубить та в чём постирать и покупаться. И 105 коробочек спичек, по одной за каждый прожитый год.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Супер! ХХІ вік 13.10.2021 21:40
"Також за дорученням міського голови Олександра Тищенка довгожительці привезли дрова, щоб вона могла гідно в теплі та комфорті перезимувати." Гідний подарунок. На 106 році життя топити дровами. (надивилася ватяна голова "подарі охапку дров пенсіонеру" - була така акція на рашському ТV, привезли може аж дві. охапки.)
А чим топить сама міська голова? Теж дровами? Чи сушеними кізяками, по своїй бідності? Новина про дрова, достойна одного ряду з фото сходняка по розпилу бюджету пляжа "Дахнівський".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100