реклама

реклама

У Тальному планують модернізувати готель «Гірський Тікич», у якому діють 12 номерів (22 ліжка) і працює 4 адміністратора.

img_7350-1024x683

Про це повідомляють «Вісті Черкащини» із посиланням на керівника КП «Тальне-Сервіс» Віталія Марченка.

– Перший напрямок нашої роботи – утримання будинків та прибудинкових територій, – розповів Віталій Миколайович. – У нас в обслуговуванні 16 будинків – 499 абонентів. У цьому секторі працює 12 осіб, на чолі з майстром – технік, електрик, слюсарі-сантехніки та двірники. Практично всі будинки вимагають капітальних ремонтів – там дах тече, там каналізаційна система потребує заміни.

Обслуговує КП і готель «Гірський Тікич». Віталій Марченко вважає роботу готелю справою перспективною, але такою, що вимагає вкладень.

– Ми прийшли до висновку, що нам необхідно готель модернізувати, – сказав очільник підприємства. – Оскільки у нас сільськогосподарський район, окрім туристів, яких поки не так і багато, в місто приїжджають спеціалісти з ремонту сільгосптехніки, вони поселяються в готель не менше ніж на 3-6 діб. Тому нам треба подбати, аби їм було комфортно у нас зупинятися. Я бачу номери з невеличкою кухнею, можливо, спільною на кілька номерів, на зразок хостів. Звичайно, кілька номерів залишити «люкс». Так зараз розвивається увесь світ, до цього треба йти. Непогано було і стоянку з відеонаглядом облаштувати. Все це у нас у планах.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100