реклама
Sucurity Police

реклама

Вже стало доброю традицією для ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР щорічно восени презентувати творчість своїх вихованців для черкасців та гостей міста. Тож ця осінь не стала винятком. 18 жовтня у бібліотеці – філія № 2 для дітей Черкаської міської ЦБС відбулося урочисте відкриття виставки дитячих виробів «Веселка талантів» творчих колективів гуртків «Креативики», «Школа юних модельєрів» та «Забавка» (керівники Вікторія Кулак, Ганна Величко).

Фото

На виставці представлено понад 60 мистецьких експонатів, виконаних у різних техніках паперопластики: аплікація, квілінг, модульне оригамі, оригамі з книги, торцювання, айріс-фолдінг, та з текстильних матеріалів: м’які іграшки, ляльки-мотанки та одяг для ляльок. Кілька місяців поспіль юні митці гуртків, віком від 7 до 15 років, працювали і творили, щоб кожний виріб був неповторним та яскравим.

8

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати дитячу виставку, яка діятиме до кінця жовтня у бібліотеці – філія № 2 для дітей Черкаської міської ЦБС (вул. Сумгаїтська, 24/1).

14

Про це повідомляє Багатопрофільний молодіжний центр.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100