реклама

реклама

Сьогодні, 22 жовтня, в Соснівському районному суді міста Черкаси відбувалося чергове засідання по справі загиблого директора школи Юрія Лункіна. Мали допитувати ще одного свідка, однак суд відхилив це клопотання, пише Zmi.ck.ua.

1634892942-253

Так, на допит сьогодні з'явився свідок Станіслав Видра. Однак адвокат підозрюваного заперечив щодо цього, мовляв свідок був присутній на попередніх засіданнях і це суперечить закону.

"Це свідок, який може доповідати у цивільній справі. Однак він був у залі засідання після початку судового розгляду, тому не може бути допитаний відповідно до закону", - зазначив адвокат підозрюваного Романа Куниці.

Натомість свідок зауважив, що був присутній тільки на першому засіданні. Але суд ухвалив, що він не можу бути сьогодні допитаний.

"Інші свідки відсутні на цей час. Із приводу двох свідків є клопотання про відмову від їхнього допиту. Їх знімають, як свідків. Ще одного свідка наполягають на тому, щоб допитати. Він не прибув, хоча був повідомлений про час допиту, не зміг бути тут сьогодні, бо він був на Сході України у відрядженні й буде в Черкасах тільки завтра. Його потрібно викликати повторно. Є клопотання з приводу свідка, до якого були застосовані заходи безпеки, його треба допитати в режимі відеоконференції. На сьогодні свідок цей хворіє і теж не може бути присутній", - зауважив прокурор.

Суд відклав справу до 18 листопада на 15:30 годину. Також призначив ще одне засідання на 13 грудня після обіду.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Да здравствует 22.10.2021 21:05
Черкасский суд, самый условный суд в мире!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100