реклама

реклама

Придніпровський районний суд міста Черкаси сьогодні продовжив запобіжний захід Вікторії Лясовій — жінці, яка недогледіла за семирічним онуком Андрієм, внаслідок чого хлопчик помер, пише «Вичерпно».

1634890407680

Нагадаємо, наприкінці серпня суд обрав запобіжний захід підозрюваній у вигляді перебування під вартою до 29 жовтня. Згодом Лясова оскаржувала це рішення в Апеляційній інстанції, та суд залишив жінку в СІЗО.

На початку сьогоднішнього судового засідання Роман Середа — захисник Лясової, знову подав клопотання про проведення засідання в закритому режимі:

«Потерпілий — неповнолітня особа. З метою нерозголошення відомостей про життя потерпілого та обвинуваченої, прошу проводити засідання в закритому судовому режимі. Окрім того, деякі відомості можуть принизити честь та гідність Лясової».

Суд задовольнив клопотання адвоката Середи. Засідання знову відбувалося в закритому режимі.

Текст ухвали також оголошували в закритому режимі.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Сидоров. 22.10.2021 18:39
... можуть принизити честь та гідність...
Цікавий зворот у адвоката щодо бабці , з вини якої загинув онук. Мож їй у камеру коври та їжу з ресторана носити, бо хльобати тюремну баланду , то є приниження честі та гідності бабці , яка не догледіла онука і той загинув.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Як можно принизить 22.10.2021 15:00
Те чого нема?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100