реклама

реклама

За скоєне 34-річному мешканцю Черкаської області загрожує до шести років позбавлення волі.

WhatsApp Image 2021-10-23 at 11.48.02

22 жовтня близько 2.00 до поліції зателефонував анонім та повідомив, що заміновано головний залізничний вокзал, повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2,  спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, а також співробітники інших служб поліції Львівщини. Було евакуйовано близько 75 осіб – працівників вокзалу та пасажирів.

Правоохоронці  обстежили приміщення вокзалу (зали очікування, камери зберігання, готель, приміщення для персоналу та технічні приміщення) і  прилеглу територію - жодних підозрілих предметів та речовин виявлено не було.

WhatsApp Image 2021-10-23 at 11.48.02(2)

Крім того, близько 2.55 на лінію 102  надійшло повідомлення від лікаря одного з медзакладів  Львова про те, що невідома особа погрожує замінуванням лікарні.

На місці працювала слідчо-оперативна група відділу поліції  №1 Львівського районного поліції №1, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, а також співробітники інших служб поліції Львівщини. Було проведено евакуацію 150 осіб (ходячих пацієнтів та персоналу)  - при огляді приміщень лікарні та прилеглої території вибухонебезпечних  пристроїв  не виявлено.

WhatsApp Image 2021-10-23 at 12.43.18

У ході проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу, причетну до обох неправдивих повідомлень про замінування – 34-річного мешканця Черкаської області. Поліцейські оперативно встановили місце його перебування та затримали зловмисника на вокзалі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100