реклама

реклама

У Дитячому парку Черкас вчора відбулося відкриття інклюзивного майданчику, на яке завітали мер міста Анатолій Бондаренко, керівник Черкаської ОДА Олександр Скічко та інші особи. Спеціально для дітей, які завітали до парку, була проведена шоу-програма з аніматорами.


image

- Я рада відкриттю майданчика тому що для моєї дитини, якій дуже важко ходити, тут є всі умови. Тим паче ми живемо поруч, тому після садочка по шляху додому будимо сюди обов’язково навідуватися, – розповіла відвідувачка Ольга Шемшур.

На новому майданчику встановили близько 30 елементів для розваг та розвитку: гойдалки, гірки, батути, тенісні та шахові столи, павутинку, пісочницю та ще багато чого. Для безпеки дітей майданчик було оснащено спеціальним покриттям.

Цей задум втілений за сприяння Черкаської міської ради, обласної державної адміністрації під керівництвом Олександра Скічка в рамках обласного проєкту «Дитинство без обмежень» та підтримки Олени Зеленської.

Олександр Скічко наголосив на тому, що інклюзивність майданчика також означає його доступність і додав, що на цьому реалізація подібних проєктів не зупинеться.

-  Дуже хочеться, щоб це стало початком великої реконструкції всього дитячого парку тому що він давно потребує цього. Тут є атракціони на яких я катався коли мені було 6 років. Думаю, такий парк має жити відновлюватися і таких локацій має ставати більше, – сказав він.

Анатолій Бондаренко проанонсував реалізацію нових задумів.

- Я впевнений, що це не перший і не останній здійснений проект, адже на меті у нас будівництво дитячого садочка, реконструкція набережної, створення сучасної зони комфорту у Південно-Західному районі біля Палацу молоді та багато інших проектів. Це все має покращити Черкаси, щоб вони крок за кроком ставали сучаснішими і посіли не 6 місце, як зараз, а потрапили у трійку найкомфортніших міст України, – сказав мер.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 MacSim 29.10.2021 11:37
З чийого боку «забепечували» дітей, на такий серйозний та відповідальний захід по легалізації вкрадених коштів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100