реклама

реклама

Роман Цимбалюк, єдиний український журналіст, акредитований у Москві, приїхав у Черкаси, щоб підтримати свого друга з часів студентства, заступника голови облради Романа Сущенка.

IMG_20211029_123800

- Роман був тим, хто першим повідомив про мій арешт, і тим, хто активно підтримував мене як інформаційно, так і матеріально, - розповів пан Сущенко, представляючи колегу на зустрічі зі студентами та викладачами ЧНУ ім. Б.Хмельницького. - Зокрема, саме він приніс мені в тюрму все, що необхідно для творчості.

Роман Цимбалюк розповів, що в російській столиці йому часто доводиться стикатися з дивним роздвоєнням думок: з одного боку, російська влада і політикум наполягають на тому, що на Донбасі триває "внутрішньоукраїнський конфлікт", а з другого - погрожують "врятувати" нас від нашої української ідентичності.

Журналіст переконаний, що Росія ніколи з доброї волі або внаслідок переговорів не поверне Україні окуповані території, і жодних ілюзій в цьому плані не повинно бути. Тому потрібно розвивати і посилювати українську армію.

- Нічого не зміниться й після відходу Путіна від керування Росією. Хіба що може відкритися на якийсь час вікно можливостей для повернення Україною своїх територій. Але наше життя, думаю, треба будувати, виходячи з того, що Донбас і Крим Росія не віддасть, - вважає Роман Цимбалюк.

Роман Цимбалюк каже, що з 2014 року остаточно зрозумів, що, можливо, у нас із Росією і є "спільне минуле", але спільного майбутнього точно немає.

реклама

Коментарі  

 
-3 #6 альварес 31.10.2021 11:12
да я этого притрушенного знаю будучи в мосве он грелся у московской батареии ходил в теплый туалет,а не под елку у кремлевской стены,задавал глупые вопросы и проводил безумные акции,пока его не предупредили что выдворят.он сразу успокоился и стал пользоваться благами агрессора еще больше.купил себе новую машину.пользуется на полную медицинскими услугами одной из поликлиник в москве.да и жена от него не отстает.это все равно что СССР,воюя с фашистами держал там кореспондета красной звезду.Так что типичный "украинец".более 10 лет в стране агрессоре на легальном положении.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Перехожий 31.10.2021 07:36
Цитую читач:
Я за Войцеховського. Золотоноша стала кращою при такому керівнику!

На кого ж він її кидає?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #4 Грицько 30.10.2021 18:12
А я не бачу жодного нормального кандидата, а голосувати, аби голосувати, не хочу. Не піду, щоб не розчаровуватись . :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #3 читач 30.10.2021 14:12
Я за Войцеховського. Золотоноша стала кращою при такому керівнику!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Петрович 29.10.2021 16:23
Я за Сущенка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Лівобережний 29.10.2021 13:45
У неділю вибори.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100