реклама

реклама

Дві відзнаки - Національний та Європейський знаки якості отримала Перша міська гімназія за участь учнів восьмих класів - учасників гімназійного євро клубу «New Generation» (координатор Олена Науменко) у міжнародному проекті "Münchhausen’s new dresses".

251348495_4396028110452631_2621946799910118461_n

Разом із партнерами з Литви, Грузії, Німеччини та України учні працювали над важливою темою сьогодення – фейки у засобах масової інформації та у сучасному житті. Створення та вирішення завдань самостійно, у малих міжнародних групах, разом під час онлайн зустрічей у твінспейс на платформі програми eTwinning Plus та у Zoom дало можливість учасникам вивчити проблему, навчитися відрізняти фотошоп та неправдиву інформацію.

Під час роботи у проекті учні створювали цікаві відео, презентації, використовували різноманітні IT-інструменти. Учні гімназії написали пісню ”Fake News” англійською мовою, поклали її на музику і презентували під час міжнародного музичного форуму Schoolovision 2021.

Участь у міжнародних проектах - це чудова можливість отримати нові країнознавчі знання, розвинути навички комп’ютерної грамотності, командної роботи, поглибити знання з певних предметів та, звичайно, удосконалити навички спілкування іноземною мовою.

Про це інформує департамент освіти і гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100