реклама

реклама

У Володимира Зеленського за час президентства виробилась одна специфічна звичка – ледь не раз на квартал виганяти когось з уряду.

Володимир Олександрович навіть вигадав абсолютно нову, доти ні в одному нормативному акті не описану процедуру відставок в уряді – заява міністра, написана на прохання президента.

index

У травні цього року президент, наприклад, особисто вмовив написати заяву про відставку міністрів інфраструктури Владислава Криклія, міністра економіки Ігоря Петрашка та главу МОЗу Максима Степанова.

А вже у липні аналогічну процедуру "добровільного" звільнення пройшов "вічний" міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Зазвичай такі відставки супроводжують ще й призначенням нових "месій", кожен з яких обіцяє президенту швидкий і нечуваний прорив.

Але в більшості випадків одразу після призначення нові міністри губляться в сірій напівтіні власних кабінетів. І коли надходить їхня черга йти на вихід, знову дуже складно зрозуміти, за що ж їх звільнили. Бо ніхто до ладу не може пояснити, чим власне вони займалися.

Початок листопада – час для нового оновлення Кабміну Дениса Шмигаля. Уже цього тижня нових очільників отримають одразу чотири міністерства, йдеться в огляді «Української правди».

Так, видання зазначає, що новим керівником Міндовкілля може стати нинішній заступник Абрамовського Руслан Стрілець.

Крім Стрільця на місце Абрамовського претендували висуванець від фракції депутат Андрій Жупанин та чинний глава Черкаської ОДА Олександр Скічко.

"Жупанину на Банковій сказали, що він ок, але ще молодий і не має досвіду в екології. А Скічка не хотів в уряді Шмигаль. Бо посадити Скічка в уряд, це як взяти собі Кирила Тимошенка: Скічко Кирилу зливав би все, що відбувається в Кабміні. Хоч Скічко і дуже хотів", – розповідає один із співрозмовників УП в "Слузі", дотичний до пошуку кандидатур.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 то тут ,то там 02.11.2021 17:33
КАКАя рОзніца ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 подяка за вагнерівців 02.11.2021 13:19
Перетрахіваєт кадри. Лукашенко навчив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 щука 02.11.2021 12:30
А він так старався, так старався.... Не оцінили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Есть такая традиция 02.11.2021 11:05
У Вав, как ла-ла-ла-йла так и зелёнкина, тасовать колоду и подставлять неугодных под инсульты, инфаркты, подскальзывания в море со скал, передозы,,,,, Разница только в том, что -йло в этом деле уже много ботокса проел, а Вава-младшенький хорошо этому учится. Так шо с Кичком Лизаньке ещё и повезло, живым из-за "комплекса павлуши морозова" останеться. Ну может пару трусов из своей колоды перестирает. Зато, по итогах недавних "выборов", ему доверят организовать победу молодого Вавы на последующих его выборах презиком-дваждысрочником . Может. Доверят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100