реклама

реклама

Національна спілка журналістів України запрошує журналістів, медіа-експертів та медіа-юристів на регіональні слухання з питань безпеки журналістів у Черкаській області. З огляду на карантинні обмеження слухання проходитимуть 5 листопада у форматі спеціального телевізійного марафону на телеканалі «Ільдана».

Серед спікерів слухань – керівники НСЖУ та Черкаської обласної організації Спілки журналістів, представники МВС та Національної поліції України, прокуратури Черкаської області, відомі черкаські журналісти та редактори, працівники ЗМІ, які були жертвами атак.

cherkasy_sluhannya-750x375

В ході заходу будуть обговорюватися:

  • рівень фізичної безпеки журналістів у Черкаській області,
  • актуальний стан розслідувань резонансних справ,
  • механізми покращення рівня фізичної безпеки журналістів України та кроки для зниження кількості інцидентів.

Дата проведення – 5 листопада 2021.

Формат проведення – спеціальний телевізійний марафон в ефірі ТРК «Ільдана».

Просимо вас заповнити форму опитування щодо безпеки журналістів на території Черкаської області за цим посиланням: https://forms.gle/8rTj4V1ASG6xypo66.

Отримана інформація буде використана для підготовки до телеефіру. Також, учасники, які пройдуть опитування, отримають на вказані електронні адреси матеріали слухань.

Довідково.

В 2020 році в Україні жертвами нападів стали 77 журналістів (дані «Індексу фізичної безпеки журналістів в Україні» – щомісячного моніторингу фактів фізичної агресії щодо журналістів і медіа України.

У липні 2021 р. Національна спілка журналістів України спільно з Міністерством внутрішніх справ та Національною поліцією провела регіональні слухання з питань безпеки журналістів в Одеській області.

У 2021 році Національна спілка журналістів України реалізує кампанію «Протидія безкарності проти журналістів в Україні» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Про це пише сайт nsju.org

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100