реклама
Sucurity Police

реклама

Ситуація із постачанням на державні ТЕЦ вугілля марки «А» (антрацитового) в Україні доволі складна. Це відбивається і на стані справ на державному підприємстві «Черкаська ТЕЦ», яке перебуває в оренді ВАТ «Черкаське Хімволокно».

6c9d6ba9fe8bd33c88e01eef49703ab4

Про це заявив під час сьогоднішнього відеозвернення міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

«Черкаська ТЕЦ» опалює 65% помешкань Черкас.

– Ситуація як в Україні загалом, так і тут у нас – критична. Вугілля бракує. Те, яке було завезене для Черкаської ТЕЦ із Польщі, має не ту калорійність, через що ми спостерігаємо в нашому місті викиди і постійний недогрів. Але ми працюємо над цим питанням і контролюємо ситуацію. На жаль, прямого впливу на Черкаську ТЕЦ міська влада не має, – сказав Анатолій Бондаренко. – Але ми максимально допомагатимемо ТЕЦ вийти із скрутної ситуації. Звернулися до профільного міністерства з проханням допомогти вугіллям марки «антрацит». Я розумію, що є незручності, є недогрів. Але така ситуація, на жаль, в державі.

Що ж до комунального підприємства «Черкаситеплокомуненерго», всі його споживачі отримають теплоносій належної якості.

– Максимальні кошти, які буде потрібно виділити теплопостачальникам, ми виділимо, – пообіцяв Бондаренко.

Крім того, він повідомив, що міська влада попросила про збільшення ліміту газу для потреб населення, і в разі ускладнення ситуації місто розпломбує газові котельні, щоб опалювати ними місто.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #21 Правдолюб 09.11.2021 13:01
Вулиця Митницька - батареї холодні(((((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #20 ПЄСикна повідку 09.11.2021 12:49
Цитую Це ПЄСик скавчить:
Цитую Ґоша:
До чого тут бондаренки чи ще хтось? 73 % повинні заплатити за . Хіба зараз не прикольно? :D

Та жалкує про гройсманську петрушку. Партія Європейська солідарність в міській монобільшості і відповідає за погане життя громадян міста.


Знаєте, це в міськраді створилося угрупування, яке проголосує будь за що. Але ж бюджет це найважливіший документ і робиться в такому таємному режимі, – зазначила Любов Майборода.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #19 Аноним 09.11.2021 11:43
Меру до відома марка вугілля ДГ(длинопламный газовый) ,якого в україні тих параметрів котрі потрібні ЧКТЕЦ немає,2014 вніс в це корективи.А вугілля по всих станціях нема.- Вибрали клоуна то і цирк з ним таки й же прийшов,що посіяли те і жнем.Як не прикро ,але або імпорт вугілля,або .....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #18 ВАЛЕНТИНА 09.11.2021 10:02
Південно-Західний район споживачі "Черкаситеплоком уненерго" вже третю неділю з ледь теплою водою, замість гарячої, у крані. У Карася все добре? Агов! Ви про що??? Цікаво тепер побачити, що буде у платіжках :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #17 аудит 09.11.2021 08:30
Що ж до комунального підприємства «Черкаситеплоко муненерго», всі його споживачі отримають теплоносій належної якості.


це не відповідає дійсності, опалення ще нормально, а ось с гарячою водою все погано, перейшов на бойлер, та перекрив кран с гарячою водою, бо лічильник рахує гаряю, а тече ледь тепла.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #16 МИЛАСЯ 09.11.2021 05:34
БУДИНОК ПО ВУЛ.ШЕВЧЕНКА 222, НЕ ВХОДИТЬ В ПЕРЕЛІК ТИХ , ЩО ЗАРАЗ БЕЗ ТЕПЛА. АЛЕ У ЧАСТИНИ КВАРТИР ГЕТЬ ХОЛОДНІ БАТАРЕЇ. ЦЕ ТЕ , ЩО "НОВА ЯКІСТЬ " НЕ РОЗВОЗДУШУЄ СИСТЕМУ. СИДИМ В ХОЛОДНИХ КВАРТИРАХ. ЗВЕРТАЄМОСЬ ,АЛЕ МАРНО, НІХТО НІЧОГО НЕ РОБИТЬ. ОТТАКЕ БЕЗВЛАДДЯ ТВОРИТЬСЯ. ЩО РОБИТЬ , ДО КОГО ЗВЕРТАТИСЬ ,НЕ ЗНАЄМ..БІДА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #15 оол 09.11.2021 04:52
В других городах ситуация не лучше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #14 Комувыгодно 09.11.2021 04:05
Цитую МІСЦЕВИЙ:
Бондаренко-поганенький керівник,він сам про це говорить-от і все. Черкащани мають достойного.


Установка автоматики погодного регулирования позволяет уменьшать затраты на оплату теплоносителя в среднем на 20%. Тот факт, что в детских садах, школах и других коммунальных заведениях города до сих пор не установлена ​​автоматика погодного регулирования, а во многих отсутствуют даже счетчики теплового носителя, наводит на мысли, что кому-то это выгодно… Хотя, возможно, это результат безответственно го отношения к работе ответственных лиц департамента ЖКХ и КП "Теплокоммунэнер го".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #13 Анатолій 08.11.2021 21:51
Так мер зацікавлений, в цій ситуації, каже, погане вугілля польське, димить, так тец вже як мінімум 7 років димить, на берегах Дніпра, район Марини, можна спостерігати було, сажа в воді по березі, це по перше, а по друге, антрацит, це мметалургія, а не опалення, ми не кастрюля, Толя!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #12 Сидоров. 08.11.2021 20:09
Сроді ж , перед початком опалювального сезону влада кричала , що все готово, хвилюватись нічого. Це було до виборів зеленого войцехівського, якого підтримав бондаренко.
Вибори пройшли , тепер можна лохторат взувати на повну котушку. Знову обдурили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100