реклама

реклама

Протягом 10-11 листопада у м. Черкаси проходить Агробізнес конференція «OkAgro», що присвячена розвитку бізнесу та технологій у сільському господарстві.

Про це повідомляє Департамент агропромислового розвитку Черкаської ОДА, пише agrotimes.ua

1_20211105_094446-1

Не великій сцені представлено шість тематичних секцій, де 45 спікерів діляться унікальної інформацією, корисним досвідом і підсумовують 2021 рік.

На заході виступають керівники агрокомпаній від 1000 до 300 000 га, які працюють від заходу до сходу України: Андрій Загорулько – керівник  ТОВ «Бурат-Агро» ІМК, Поворознюк Олександр – засновник «АФ П’ятихацька», Клеман Кусан – керівник «Агро КМР», Олег Білявець – засновник групи компаній «Biligrain», ТМ «Мамин Хліб», Олексій Васильченко – засновник СТОВ «АФ Маяк» та один із ведучих YouTube каналу AGROSPHERA, Іван Мірошніченко – засновник ТМ Zernari, Андрій Капріца – керівник ФГ «Флора А.А.» та інші.

«Спікери-власники різних господарств розповідають, які технології впроваджували у себе в господарствах, що дійсно спрацювало, а які інвестиції не окупились. Точне землеробство – гаряча тема 2021 року, яку висвітлюють ТОП-експерти в цій сфері: що робити з непродуктивними гектарами, які елементи точного землеробства працюють і як це застосовувати на своєму господарстві; чи працює диференційований висів, внесення добрив, аналіз ґрунту», – відзначають у публікації.

Крім того, на конференції діє експо-зона технологічних компаній в агро, на стендах яких можна ознайомитись з сучасними рішеннями та отримати консультації. Ексклюзивним технічним партнером є компанія BEDNAR, що презентує 9 різних агрегатів.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100