реклама

реклама

11 листопада на території Черкаського державного технологічного університету, що на вулиці Чехова, відбулись протипожежні тренування.

255927578_4554583681244904_7846162748576310593_n

Про це повідомляє УДСНС України в Черкаській області.

Під час теоретичної частини, рятувальники ознайомились із особливостями забезпечення пожежної безпеки об'єкту, розташуванням внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, порядком дій чергового персоналу у разі виникнення надзвичайної події.

Під час практичної частини, співробітники ДСНС відпрацювали взаємодію із адміністрацією об'єкту, щодо проведення невідкладних дій з рятування, евакуації людей та гасіння пожежі.

За легендою навчань, пожежа виникла у приміщенні кухні на шостому поверсі 9-ти поверхового гуртожитку. Персонал об’єкта, виявивши займання, одразу сповіщає до Служби порятунку за номером «101» та розпочинає евакуацію людей, що проживають у гуртожитку. Після отримання повідомлення про умовну пожежу, на місце події прибувають пожежно-рятувальні підрозділи.

Рятувальники, які розгорнувши сили і засоби та встановивши пожежні автомобілі на вододжерела, ліквідували умовну пожежу. Крім того, під час навчань вогнеборці відпрацювали дії із встановлення пожежної автодрабини для евакуації мешканців та персоналу гуртожитку з висоти.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100