реклама

реклама

Тимофій Хом'як арт-менеджер, музикант, фронтмен гурту Вертеп захворів на COVID-19 і тяжко переносить хворобу. Тому він повідомив про скасування виступу в Холодному Яру на Черкащині на мистецькому фесті «Крутий заміс», де попередньо анонсувався виступ гурту «Вертеп» 20 листопада.

Організатори попередньо анонсовували виступ гурту, але не склалося.

index

Ось що пише про свій стан після хвороби (вже другої!) сам Тимофій:

«…Так, я був дуже самонадіяним. Сьогодні у мене 12-й день перебігу ковіду і перший день без 39,5 - яка не збивалась нижче 38. Двостороннє запалення, лихоманка, втрата запахів і відчуття, що в тебе в ногах не кров, а ртуть! Щоправда, сатурація у мене була 97, тому швидка забирати мене відмовлялась! Фізичної можливості не було не те що писати-читати, а навіть тримати в руках телефон!.. Але знаєте що найцікавіше?

23 жовтня цього року, я отримав медичну виписку про те що одужав від covid-19 - а вже менше ніж за тиждень знову захворів!!! Щоправда штам зовсім інший! А що так можна було? А де ж мої антитіла?)

Сьогодні у мене вже знову з'являється воронячий командний голос, тому вже завтра сподіваюсь повернусь з серіями ZonaZe каркаючи колективному Зеленському - Nevermor!

Окремо прошу вибачення у всіх хто збирався на концерти гурту Вертеп ближчими тижнями! Махновські Вечорниці цієї суботи - ми переносимо на 4 грудня!

А фестивальний виступ в Холодному Яру на Крутому Замісі, що планувався на 20 листопада, сподіваюсь теж домовимось перенести на пізніше!» – зазначив Тимофій Хом'як

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Степанич 16.11.2021 00:44
Фестиваль 20 листопада ??? :o
Ви серйозно? Під акомпанемент падаючого снігу?
Глядачі плануються? Екстремали в пуховиках?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Перехожий 14.11.2021 18:24
Вакцинуватися треба, надія на цибулю, часник та імунітет дуже мала.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100