реклама
Sucurity Police

реклама

26 жовтня, представники влади, місцевого самоврядування, девелопери та інші стейкхолдери будівельної галузі збирались у рамках 3.0 Building & Construction Forum для обговорення ключових подій 2021 року, що вплинули на ринок нерухомості. Серед них був й Володимир Зубик, президент Асоціації підприємств-будівельників «Інтергал-Буд», який став спікером заходу. У своєму виступі пан Зубик окреслив головні зміни та виклики для галузі, зокрема, дав оцінку діяльності новоствореного регуляторного органу – Державній інспекції архітектури та містобудування (ДІАМ), пише intergal-bud.com.ua

Володимир Зубик (другий справа): за перший місяць роботи ДІАМ продемонструвала свою ефективність

Володимир Зубик (другий справа): за перший місяць роботи ДІАМ продемонструвала свою ефективність


За його словами, останні 6 років діяльності ДАБІ можна порівняти із мороком. Безліч невиправданих вимог до девелоперів, заборон та інших обмежень, що переслідували корупційну мету, не давали змоги ринку та його учасникам працювати ефективно. Тому створення ДІАМ – головна подія року, переконаний пан Зубик.

У своїй частині виступу пан Зубик висловив подяку та підтримку представникам законодавчої влади, які за останній час чимало зробили для розвитку будівельної галузі та викорінення корупційної складової. Його слова лунали на адресу Олени Шуляк, Заступника голови Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, яка також була учасницею обговорення.

Нагадаємо, Володимир Зубик був нардепом 5-8 скликань, що припадають на 2006-2019 роки. На Парламентських виборах в Україні 2012 р. балотувався по одномандатному виборчому округу № 195 (Соснівський район м. Черкаси, Драбівський, Чигиринський, Чорнобаївський райони Черкаської області). Раніше був членом Партії регіонів. 2020 року увійшов у рейтинг «100 найбагатших українців»

Народна депутатка Олена Шуляк, яку він хвалив, стала головою партії "Слуга народу" замість Олександра Корнієнка, який раніше став першим віцеспікером Верховної Ради. Таке рішення ухвалив партійний з‘їзд 15 листопада. Кандидатура Олени Шуляк була єдиною на цю посаду…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зубик про засідання Комітету: «Я сьогодні прийшов, бо я сьогодні прийшов...»

Заробітна плата народного депутата Зубика склала менше 2 відсотків його річного доходу

Губернатор заперечує, що нардеп від ПР погоджував з ним своє самовисунення

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #1 Теперь вана дасть йому 16.11.2021 10:26
Газу! Як він колись. Жителям Тіньок обіцяв.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100